Kujdesi ndaj klientit,
është baza e zhvillimit të kompanisë si dhe produkteve tona!

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Përkujdesja ndaj klientit është baza e zhvillimit tonë si kompani si dhe zhvillimit të produkteve tona. Ne jemi të vetëdijshem për këtë, dhe e zbatojmë ne çdo rast. Prandaj edhe kemi fituar besimin e partnerëve tanë.

INBOUND/OUTBOUND

INBOUND/OUTBOUND

Ne ofrojmë shërbime inbound dhe outbound për klientët tuaj. Në këtë mënyrë, në një pikë të vetme kontakti ata do të marrin përgjigje për të gjitha pyetjet e mundshme. Vlen të theksohet se të gjitha këto shërbime ofrohen në gjuhë të ndryshme dhe me një profesionalizëm të jashtëzakonshëm

BACK OFFICE

BACK OFFICE

Ne marrim përsipër raste pune të një procesi të caktuar apo edhe procesin si tërësi. Ne garantojmë për cilësi, shpejtësi dhe çmim.

Të gjitha shërbimet

Ne ofrojmë shërbime të cilësisë së lartë dhe me çmime të arsyeshme.

Shërbimet

Shërbimet tona përfshijnë: Back Office, Inbound/Outbound dhe Kujdes ndaj klientit

Njihuni me
me më të rejat e kompanisë sonë

8 Mars
08. Mar 2019

8 Mars

Shpërndarja e dhuratave për super vajzat, nënat, koleget e kompanisë tonë. 🎁💁🏼 Faleminderit për kontributin e...

Lexo më shumë
Trajnimet në Gjermani
01. Mar 2019

Trajnimet në Gjermani

Koleget tonë gjatë një trajnimi në Berlin të Gjermanisë. Ishte knaqësi të jesh pjesë e...

Lexo më shumë

Ne jemi besnik ndaj klientëve tanë,
prandaj mbështetja është reciproke dhe bashkëpunimet afatëgjata

Bëhu pjesë e jona
duke aplikuar në njërën nga pozitat e hapura në kompaninë tonë

Project Leader

Project Leader

Project Leaders me njohuri të gjuhës Gjermane

SharePoint Administrator

SharePoint Administrator

A je SharePoint Administrator?