Unternehmen

Unternehmen

Ne kemi një vizion të qartë drejt standarteve evropiane dhe ndërkombëtare të punes

Rreth kompanisë tonë

VIZIONI DHE MISIONI 

 

evroTarget ka per qellim ofrimin e sherbimeve cilesore dhe te besueshme per secilen kompani, qofte e vogel e mesme apo e madhe, pa marre parasyshe se ciles industri i takon.

Me profesionalizmin tone, teknologjine e sofistikuar dhe aftesine per ta perdorur ate, ne ju ofrojme zgjidhje adekuate per idete tuaja ne cdo segment te fushes se telekomunikimit, dhe perkujdesjes ndaj klienteve.

JU GJITHMONË MUND TË MBËSHTETENI TEK NE! 

 

Ne jemi ata te cilet komunikojme per ju dhe me ju. Ofrimi i sherbimeve tona bazohet ne cilesi dhe cmim te volitshem. Ne komunikojme me klientet tuaj kudo qe ata jane. Kufijte shteterore dhe gjuha e huaj nuk duhen te jene me barriera per ju.

Ekipa jonë

Bashkim Malushaj

Bashkim Malushaj

Partner – icebaum

Strategie Experte Energiewirtschaft

Hamdi Malushaj

Hamdi Malushaj

Bereichsleitung – evroenergie

Expert Prozessabwicklung Branchenübergreifend

Arta Shehu

Arta Shehu

Partner iceBaum

Prozess Experte Energiewirtschaft

Berat Reçica

Berat Reçica

Partner - IT Colors

IT Experte Energiewirtschaft

Artan Bajrami

Artan Bajrami

Projektleitung – evroenergie

Outsourcing Experte Branchenübergreifend

Mane Muçaj

Mane Muçaj

Partner icebaum

Strategie Experte Energiewirtschaft

Bardh Mehmeti

Bardh Mehmeti

Partner – evroenergie

Outsourcing Experte Branchenübergreifend