Hapja e zyres së re
23 Feb 2018

Hapja e zyres së re

Ceremonia e përurimit të zyreve tona të reja me bashkëpunëtorin tonë KiKxxl GmbH.
Shpresojmë për një të ardhme edhe më të mirë për të gjithë bashkëpunëtorët tanë!
Ju urojm për punën e palodhshme dhe plot vullnet të cilën e bëni në çdo moment.

Faleminderit të gjithëve për pjesëmarrje!

xxlhttp://www.kosovapress.com/sq/mobile/biznes/inaugurohen-zyrat-e-reja-te-kompanise-kik-xxl-151122/?fbclid=IwAR10_R6MaYgNuh2k-6dSRpB-oA94bAfvbg37hlrOQyXPrpjT5gXsCqV9Xk0