top image

JOBS

Së bashku kemi target suksesin!

Kërkojmë bashkëpunëtorë për në qendrën e thirrjeve me njohuri të gjuhës Gjermane

Kualifikimet:

 

  • Njohuri te shkëlqyeshme të gjuhës Gjermane

Çfarë ofrojmë?

  • Stabilitet kontraktual në respektim të plotë të ligjit të punës
  • Pagë të lartë dhe të rregullt
  • Zhvillim i stafit nëpërmjet trajnimeve brenda dhe jashtë vendit
  • Sigurim shëndetësor
  • Ambient modern dhe të sigurt të punës
  • Shujtë ditore, kafe, çaj dhe ujë pa kufi

Requirements

  • Aftësi të mira komunikuese
  • Fleksibilitet
  • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe ngritur në karrierë
APLIKO TANI

Ngarkoni CV-en tuaj këtu.

Ngarkoni voice file-n tuaj këtu.