Kompania

Kompania

Ne kemi një vizion të qartë drejt standarteve evropiane dhe ndërkombëtare të punës

Rreth kompanisë tonë

VIZIONI DHE MISIONI 

 

evroTarget ka për qëllim ofrimin e shërbimeve cilësore dhe të besueshme për secilën kompani, qoftë e vogël e mesme apo e madhe, pa marrë parasysh se cilës industri i takon.

Me profesionalizmin tonë, teknologjinë e sofistikuar dhe aftësinë për ta përdorur atë, ne ju ofrojmë zgjidhje adekuate për idetë tuaja në çdo segment të fushës së telekomunikimit, dhe përkujdesjes ndaj klientëve.

JU GJITHMONË MUND TË MBËSHTETENI TEK NE! 

 

Ne jemi ata të cilët komunikojmë për ju dhe me ju. Ofrimi i shërbimeve tona bazohet në cilësi dhe çmim të volitshëm.

Ne komunikojmë me klientët tuaj kudo që ata janë. Kufijtë shtetërorë dhe gjuha e huaj nuk do të jenë më barriera për ju.

Ekipi ynë

Bashkim Malushaj

Bashkim Malushaj

Partner – icebaum

Strategy Expert of Energy Industry

Hamdi Malushaj

Hamdi Malushaj

Bereichsleitung – evroenergie

Expert Process Management Across Industries

Arta Shehu

Arta Shehu

evroTarget

Business Unit Manager

Berat Reçica

Berat Reçica

evroTarget

Business Unit Manager

Artan Bajrami

Artan Bajrami

evroTarget

Business Unit Manager

Mane Muçaj

Mane Muçaj

evroTarget

Head of Human Resources

Bardh Mehmeti

Bardh Mehmeti

evroTarget

IT Administrator

Bekim Syla

Bekim Syla

evroTarget

Finance Manager