top image

LAJMET

Lajmet janë dëshmija më e përafërt e historisë.

Njihuni me më të rejat e kompanisë tonë.
Lajmet e fundit

8 Mars
08. Mar 2019

8 Mars

Shpërndarja e dhuratave për super vajzat, nënat, koleget e kompanisë tonë. 🎁💁🏼 Faleminderit për kontributin e...

Lexo më shumë
Trajnimet në Gjermani
01. Mar 2019

Trajnimet në Gjermani

Koleget tonë gjatë një trajnimi në Berlin të Gjermanisë. Ishte knaqësi të jesh pjesë e...

Lexo më shumë
evroAcademy vazhdon me sukses
23. Jan 2019

evroAcademy vazhdon me sukses

Me sukses sot u çertifikuan mbi 180 të rinjë me pjesëmarrje në mbi 330 trajnime...

Lexo më shumë
Gëzuar festa e Flamurit
28. Nov 2018

Gëzuar festa e Flamurit

Në respektim të vlerave kombëtare, bartësit e evroTarget së bashku me bashkëpunëtorët e festojnë 28...

Lexo më shumë
“Çmoje vendin e punës sikurse familjen e ngushtë…”
26. Oct 2018

“Çmoje vendin e punës sikurse familjen e ngushtë…”

Këto ishin fjalët nga ligjërata e profesorit Daut Demaku me titull “Motivimi dhe shkaktarët e...

Lexo më shumë
Metering Days
23. Oct 2018

Metering Days

Bashkim Malushaj, Drejtor Menaxhues i kompanive evroenergie LLC dhe iceBaum GmbH, do të paraqesë sot...

Lexo më shumë
evroAcademy
22. Oct 2018

evroAcademy

Vazhdojnë trajnimet në evroAcademy, për zhvillimin e njohurive të gjuhës gjermane, angleze dhe frënge. Poashtu...

Lexo më shumë
Dhuro gjak
02. Oct 2018

Dhuro gjak

Sot stafi i evroTarget dhuruan gjak për të shpëtuar jetë.Gjithsecili mund të bëhet HERO!!!

Lexo më shumë
Vizitë nga Albin Kurti
29. May 2018

Vizitë nga Albin Kurti

Në pesë gjuhë të ndryshme, atë Angleze, Gjermane, Frënge, Italiane e Daneze, kompania evroTarget L.L.C...

Lexo më shumë
APPK në panairin e punës “Eja, tako punëdhënësin tënd potencial!
05. May 2018

APPK në panairin e punës “Eja, tako punëdhënësin tënd potencial!

Gjatë panairit të punës 2018, u takuam me shumë kandidatë potencial për projektet tona. Shpresojmë...

Lexo më shumë
8 Marsi
08. Mar 2018

8 Marsi

Dita ndërkombëtare e femrave festohet edhe në Zyret tona. Pasi qe 70% e stafit tonë...

Lexo më shumë
Hapja e zyres së re
23. Feb 2018

Hapja e zyres së re

Ceremonia e përurimit të zyreve tona të reja me bashkëpunëtorin tonë KiKxxl GmbH.Shpresojmë për një...

Lexo më shumë
Vizita nga Zëvendës Ambasadori
02. Nov 2017

Vizita nga Zëvendës Ambasadori

Kishim kënaqësinë që në zyret tona të mirëpresim Zv. Ambasadorin Gjerman Jan-Axel Voss dhe drejtoreshën...

Lexo më shumë
Trajnimin për Menaxhimin e Personelit
28. Oct 2017

Trajnimin për Menaxhimin e Personelit

Sot u çertifikuan Bashkëpunëtoret e evroTarg-it që ishin pjesëmarrës në trajnimin e radhës mbi Menaxhimin...

Lexo më shumë