Metering Days
23 Oct 2018

Metering Days

Bashkim Malushaj, Drejtor Menaxhues i kompanive evroenergie LLC dhe iceBaum GmbH, do të paraqesë sot në panairin industrial "Metering Days" në Fulda të Gjermanisë para një audiencë të madhe të industrisë së energjisë mundësinë e një procesi me kosto efektive të menaxhimit nga shërbimi "outsourcing" dhe reduktimin e kostos përmes përdorimit të sistemit softuerik inovativ.