top image

SHËRBIMET

evroTarget me seli në Prishtinë, është një kompani e suksesshme Gjermano-Kosovare në fushën e kujdesit ndaj klientit dhe komunikimit!

evroTarget ofron shërbime të cilësisë dhe shpejtësisë së lartë me çmime të përshtatshme.
Ne përdorim teknologji të sofistikuar dhe shërbimet tona i ofrojmë në gjuhë të ndryshme. Fokusi ynë kryesor si kompani është MBROJTJA E TË DHËNAVE "

slide

BACK OFFICE

Ne garantojmë për cilësi, shpejtësi dhe çmim në përpunim rastesh, menaxhim të ankesave, menaxhim të kthimit si dhe procesit të faturimit.

SHKARKO TANI
slide

INBOUND/OUTBOUND

Kompania jonë komunikon për suksesin e biznesit tuaj me klientët tuaj. Ne komunikojmë me klientët tuaj kudo që janë. Kufijtë shtetërorë dhe gjuhët e huaja nuk janë problem më për ju. Nëpërmjet evroTaget nuk do të keni asnjë pengesë pasi që ne ofrojmë shërbime në gjuhë të ndryshme.

SHKARKO TANI
slide

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Përkujdesja ndaj klientit është bazë për zhvillimin e kompanisë si dhe produktit të saj. Duke e praktikuar këtë, ne kemi fituar besimin e partnerëve tanë. Ata koncentrohen në produktet e tyre primare kurse ne komunikojmë dhe kujdesemi për klientët. Këtë e bëjmë me telefon, email, rrjete sociale apo edhe forma tjera të komunikimit.

SHKARKO TANI